Concurs

curbside-hero-resi

Concursul „004 Mediu. Misiune în spaţiul verde” s-a încheiat Misiunea noastră comună continuă!

Copiii de la Liceul de Arte “Sabin Păuţa” au fost cei mai harnici şi au câştigat!

Mulţumim tuturor unităţilor şcolare pentru implicarea activă în misiunea noastră de a proteja mediul. 

Vineri, 5 iunie 2015, va avea loc festivitatea de premiere organizată la unitatea de învăţământ câştigătoare.

Concursul „004 Mediu. Misiune în spaţiul verde”, 11 mai – 5 iunie 2015, s-a adresat tuturor elevilor unităților de învățământ cu clasele I-VIII din municipiul Reșița. Concursul a fost organizat cu sprijinul Inspectoratului Şcolar Judeţean Caraş-Severin şi a urmărit implicarea tinerilor în protejarea mediului.

În perioada 11 mai –13 mai a avut loc înscrierea la concursul reciclării pentru un mediu sănătos. Şcolile înscrise în concurs au colectat deşeuri de tip hârtie şi carton timp de 2 săptămâni (18-29 mai). Şcoala care a colectat cea mai mare cantitate de deşeuri de tip hartie și carton, raportat la numărul de elevi, este marea câştigătoare.

Rezultatele concursului au fost validate, conform Regulamentului Oficial de către un juriu alcătuit din reprezentanţii: Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Inspectoratului Şcolar Judeţean Caraş-Severin, SC Media One SRL,  cei ai operatorului de salubritate Best Multipet și ai organizațiilor nonguvernamentale EUROLAND BANAT și BIKE ATTACK.

Proiectul „Sistem integrat de management al deşeurilor în judeţul Caraş-Severin” este implementat de către Consiliul Județean Caraș-Severin și este cofinanţat din Fondul European pentru Dezvoltare Regională (FEDR) prin Programul Operaţional Sectorial „Mediu” 2007-2013, Axa prioritară 2 „Dezvoltarea sistemelor de management integrat al deşeurilor şi reabilitarea siturilor istorice contaminate”. Prin proiect se urmărește implementarea unui program de administrare eficientă a deşeurilor din mediul urban şi rural din judeţul Caraş-Severin.

CLASAMENT

Consulta regulamentul concursului si erata.